De ontvangstruimte of receptie is het visitekaartje van uw bedrijf. Met verse bloemen en een passende styling maakt u direct indruk op uw relaties. Met een bloemen abonnement van Duoplant wordt u alle zorg uit handen genomen. Wij verwerken uw wensen qua uitstraling in passende concepten en bloemstukken. Uiteraard kunnen wij de bloemstukken bij ieder jaargetijde laten aansluiten.

Bij een bloemen abonnement van Duoplant stellen onze bloemisten de mooiste creaties voor u samen, indien gewenst inclusief stijlvolle vazen. Ons bloemen abonnement is volledig naar uw wensen in te richten en al mogelijk vanaf €14,50 per boeket.

Bent u het ook zat om elke week te slepen met bloemen onder uw arm? Maak het u zelf gemakkelijk en kies voor een bloemen abonnement van Duoplant!

Hoe kunt u bloemen bestellen?

Dat is heel eenvoudig. Mail ons uw gegevens naar duoplant@duoplant.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Regio van de bezorgdienst

Een bloemen abonnement is alleen mogelijk in onze bezorg regio, t.w.: Aalsmeer, Amstelveen, Badhoevedorp, De Kwakel, Hoofddorp, Kudelstaart, Mijdrecht, Vinkeveen, Uithoorn en Wilnis.

Na de levering van uw bloemen ontvangt u van ons per mail de factuur, deze dient u 10 dagen na levering van de bloemen aan ons over te maken.