Bloemen en planten zijn uitstekend geschikt om een evenement, een eigen sfeer, frisheid en levendigheid te geven en bij te dragen dragen aan de beleving van uw gasten. Kortom met de juiste bloemen zet u de toon voor uw evenement!

Als bloemist heeft Duoplant veel ervaring met evenementen en zijn wij gespecialiseerd in creatieve styling voor evenementen. Wij zijn daardoor bekend met de unieke “dynamiek” van een evenement. Alles moet immers in een korte tijd opgebouwd (en afgebroken) worden. En de bloemstukken moeten natuurlijk op zijn mooist zijn gedurende het evenement.

Zoekt u aankleding in de vorm van verse bloemen & planten voor uw evenement? Duoplant kan uw evenement aankleden met bloemen, planten en bloemstukken naar keuze. Zowel voor zakelijke evenementen als feestelijke privé aangelegenheden zijn wij uw partner.

Duoplant regelt het voor u!

Wanneer u uw evenement door Duoplant laat aankleden heeft dat de nodige voordelen. Wij gaan met u in gesprek, en kunnen aan de hand van uw situatie inschatten wat de beste opties zijn. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw budget, uw wensen, en de mogelijkheden en beperkingen van de locatie.

Door samen te werken met Duoplant bent u verzekerd van verse bloemen (en/of planten) die voor u worden opgemaakt door onze gespecialiseerde bloemisten. Ook voor bruidswerk en rouwwerk kunt u bij Duoplant terecht. Voor vragen kunt u langskomen in één van onze winkels of een bericht achterlaten via het contactformulier.