Klantenpas

Indien u producten bij ons koopt, dan ontvangt u bij een uitgave van € 5,00 of meer, één spaarkaartje. Heeft u tien spaarkaartjes? Dan kunt u twee dingen doen. Ofwel u maakt gebruik van de eenmalige korting van € 1,50 of U maakt gebruikt van een van de acties. Wekelijks hebben wij een aanbieding, zoals een gratis bloemetje of plantje voor deze 10 kaartjes; vraag hiernaar bij de kassa!

Natuurlijk kunt u ook bij 10 kaartjes een Duoplant klantenpas aanvragen. De klantenpas van Duoplant betekent vooral gemak. De kortingen zijn gelijk ten opzichte van de spaarkaartjes, maar De . De klantenpas is ideaal voor onze vaste klanten.

Tevens is het mogelijk om de spaarpunten op te sparen voor grotere kortingen, bijv. voor workshopavonden en andere activiteiten. Klanten met de meeste spaarpunten hebben helemaal veel voordelen op dit soort avonden; zo heeft u vaak de allereerste keuze op de inschrijfdatum, zodat u nooit te laat bent!

Verjaardagskaart

Bent u bij ons vaste klant, in bezit van een klantenpas en is uw geboortedatum bij ons bekend? Dan is het goed mogelijk dat u een van de gelukkige ontvangers bent van de verjaardagskaart!

In de maand dat u jarig bent, ontvangt u deze waardebon op uw adres. De waardebon is geldig in de maand van ontvangst en de waarde van € 5,00 is te besteden in een van onze bloemenwinkels. Zo kunt u op uw verjaardag genieten van een prachtige boeket bloemen of uw huis opvrolijken met een leuke plant.

Heeft u de verjaardagskaart niet ontvangen? Vraag dan na bij onze medewerkers wat het probleem kan zijn! Bent u bijv. onlangs verhuisd, is uw geboortedatum wel bij ons bekend? En gebruikt u uw klantenpas vaak genoeg in onze winkels? Wij zoeken het graag voor u uit, zodat ook u volgend jaar verrast wordt met deze leuke geste!

Spelregels

Gezien het succes van de klantenpas, zijn wij genoodzaakt een aantal spelregels op te stellen voor het gebruik ervan:

  • De klantenpas is bedoeld voor onze vaste klanten. U ontvangt daarom pas een klantenpas als u tien losse spaarkaartjes inlevert. Een los spaarkaartje wordt gegeven bij een minimale besteding van € 5,00 of meer.
  • Uw klantenpas wordt eenmalig gratis verstrekt. Indien u de pas kwijt bent (om welke reden dan ook) of als deze onbruikbaar is geworden, dan kunt u tegen een bedrag van € 2,50 een nieuwe pas aanvragen.
  • Wijzigingen in uw persoonlijke gegevens (adreswijziging bijvoorbeeld) kunt u doorgeven aan onze medewerksters, waarna de gegevens worden aangepast of u geeft deze door per mail via duoplant@duoplant.nl

Aanvragen van een klantenpas

Een klantenpas aanvragen gaat gemakkelijk en snel bij ons in de winkels. Tevens kunnen wij de klantenpas al voor u klaarmaken indien u van tevoren uw gegevens naar ons mailt via duoplant@duoplant.nl. Graag vragen wij hiervoor uw Naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer en eventuele bedrijfsnaam naar ons te mailen.