Duoplant: uw favoriete bloemen- en plantenleverancier in de regio!

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten aan onze klanten tegen zeer scherpe prijzen. Al sinds 1985 verhandelen wij planten, bollen, grond, bloemen, boeketten, arrangementen, kerstbomen en aanverwante artikelen d.m.v. export naar diverse landen, zoals Roemenië.

Met inmiddels bloemenwinkels in Aalsmeer, Badhoevedorp Mijdrecht en Uithoorn, een bloemenstal in Uithoorn, verkoop via supermarkten zoals Albert Heijn Alders in Kudelstaart, én het groothandelscentrum op de Legmeerdijk in Amstelveen zijn wij niet meer weg te denken uit de particuliere bloemenhandel in onze regio. Tevens zijn er diverse bloemenwinkels, tankstations en supermarkten die bij ons hun inkoop neerleggen en die wij dagelijks of wekelijks voorzien van verse bloemen & planten. Onze website geeft u een globale indruk van wat we doen, maar we nodigen u vooral uit om ons te bezoeken in één van onze winkels!

Naast detailhandel heeft ook het bedrijfsleven ons gevonden. Diverse bedrijven maken gebruik van onze creatieve en elke week verschillende arrangementen. Voor deze bedrijven verzorgen wij ook kantoorbeplanting, evenementen en presentaties.

Naast onze eigen kweek, halen wij ook onze producten vers bij kwekers uit de regio en kopen wij onze bloemen en planten in op de bloemenveiling in Aalsmeer waar wij onze eigen inkoopplaatsen hebben. Wij kopen daar niet alleen op orders in, maar als de prijzen in de markt zakken slaan wij onze slag, zodat wij dagelijks speciale aanbiedingen aan kunnen bieden aan onze klanten in zowel binnen- als buitenland. Wij exporteren ook veel bloemen & planten zowel binnen als buiten Europa. Onze grootste afnemers zijn onze vaste klanten uit Roemenië, waarvoor wij ook eigen transport in huis hebben met Roemeens sprekende chauffeurs.

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. Wij slagen er in om met een klein en hecht team de order in goede staat af te leveren. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af. Wij streven ernaar om de producten scherp in te kopen en zorgvuldig te verpakken voor weg- en luchttransport. Onze ervaring en samenwerking met de leveranciers en de klanten, maken dat we op ieder moment in het proces snel de juiste beslissing over assortiment en kwaliteit kunnen nemen.

Ook Duoplant gaat met zijn tijd mee, sinds mei 2017 zijn wij lid van de organisatie Topbloemen.nl waardoor wij boeketten kunnen leveren door heel Nederland en zelfs door heel Europa!

Wij bezorgen ook op locatie, zowel prachtige boeketten en arrangementen voor particulier als bedrijfsabonnementen. Speciaal hiervoor hebben wij sinds kort een geheel vernieuwde website waardoor u simpel en snel een boeket voor zowel bedrijf als particulier kunt bestellen om op te halen in een van onze winkels of… natuurlijk met dezelfde glimlach thuis te laten bezorgen!