Plantenverhuur

Bent u op zoek naar aankleding voor op uw bedrijfsfeest / evenement, voor op een beurs of stand? Ook voor plantenverhuur bent u bij Duoplant aan het juiste adres. Voor zowel buiten als binnen hebben wij een groot assortiment planten voor u klaar staan. Dus ook voor uw ‘last minute’ klussen kunt u bij Duoplant terecht. Uiteraard kunnen deze planten in mooie potten worden geplaatst.

Enkele groene accenten op uw stand, een volledig groene scheidingswand, wuivende palmen, opvallende kleurrijke bloemenstukken of een volledige conceptontwikkeling op maat… u zegt het maar, Duoplant geeft iedere beursstand, feest of evenement een passende groene aankleding.

Duoplant heeft alle kennis en materialen in huis op het gebied van plantenverhuur. Uit ons uitgebreide assortiment kunt u de juiste planten selecteren om uw kantoor of evenement piekfijn in orde te maken.

Door onze lange ervaring met het verzorgen van groen bij evenementen hebben wij als geen ander ervaring met het decoreren van elke ruimte. Vele bedrijven gingen u voor om ons in te huren als de groendecorateur.

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor het verzorgen van planten op uw bedrijf en/of kantoor.